Izdelava orodij za brizganje plastičnih je dejavnost, ki zajema cenovno ugodne in hitre rešitve na področju izdelave izdelkov in orodij. Poleg naše osnovne dejavnosti, sedaj obvladujemo tudi konstrukcijo in izdelavo orodij za brizganje.

Orodja lahko izdelamo sami ali pa v sodelovanju z drugimi proizvajalci orodij po vašem lastnem načrtu ali pa ga načrtujemo v skladu z vašimi potrebami. Pri projektiranju orodja vedno upoštevamo naročnikove zahteve, posebnosti izdelka, lastnosti izbrane plastike in izkušnje sorodnih projektov.

Vse to lahko zagotovimo s pravilno organizacijo dela, lastnega CAD/CAM programiranja in strojnega parka naše orodjarne (žična in potopna erozija, rezkalni centri, brušenje….). Podjetje obvladuje celotno podporo pri izdelavi zahtevnih orodij za brizganje.

Izdelava orodij za brizganje plastičnih mas - orodjarna Hiplex
Izdelava orodij za brizganje plastičnih mas

Poleg konstrukcije in izdelave orodja podpora zajema tudi predhodno svetovanje in usklajevanje z namenom izdelave za naročnika najbolj optimalnega orodja na osnovi prepoznanih zahtev za izdelek. Proizvodnjo, torej izdelavo orodja, konstrukcijo in podporo naročniku obvladujemo sami.

Ponudba za izdelavo orodja za brizganje plastike se lahko naredi po vašem lastnem načrtu, po izdelku, ki se bo proizvajal na orodju ali po našem nasvetu.